topblog Ivoire blogs

06/12/2012

Luxe winter top witte eendendons en grijs eend contrast

Duvetica omlaag gevarieerde kleuren

212795_in_l.jpg

Omlaag invullen warme beneden om een ​​sleutelrol te spelen in kwaliteit is essentieel. Franse zuidelijke Perigord staat bekend om de beroemde foie gras te produceren. De Duvetica omlaag geselecteerd, wordt een selectie van uitstekende soorten ganzen borst naar beneden. Met dit ganzenbord opvoeding, grote stukken land, variërend modus, om de groei en de kwaliteit van de natuurlijke voedselbronnen en individuele zorgen, zodat deze groene natuurlijke teeltmethoden om de beste neer te produceren.

NMT3QAH_mx.jpg

moncler jassen 2010-2011 klassieke wedstrijd

215111_in_l.jpg

De Moncler naam van de afkorting van Monestier de Clermon. Heeft zijn hoofdkantoor in Grenoble, Frankrijk, gespecialiseerd in de productie van outdoor sportartikelen beroemde merk.

212551_in_l.jpg

Moncler bouwen meer kracht en Remo Ruffini als creatief directeur van de eerste show - 2000 lente en de zomer-serie in 1999. Hij heeft ook in 2000 opgericht het merk een specifieke sport nieuwe boetiek tweed-serie. In de echte formele gelegenheden, het aangaan van de track, zal een prachtig mooie donsjas voor mensen, vandaag de dag, in de Down-industrie, maar zonder dat dingen kunnen alleen hoger Lu haan wedstrijd . Herhaaldelijk winter, geef jezelf op een moncler nederland, is gelukkig.

167554_in_l.jpg

Top witte eendendons en grijs eend contrast, de vuller van de twee merken zijn van zeer hoge kwaliteit, dan hebben we meestal een donsjack warm te dragen en er is een grote kloof.

BGT3V6A_mx.jpg

05:18 Publié dans Blog | Lien permanent | Commentaires (0)

Les commentaires sont fermés.