topblog Ivoire blogs

28/12/2017

Filosofisch schilderen / V.Barkov
Barkov Vladimir Sergeevich

9-1.jpg


"Magic Lamp was canny Ze voortdurend bespioneerd, afgeluisterd en keek naar alles wat in zijn dekkingsgebied gaan vaak gepaard met hun gedachten obscene of cynische opmerkingen, maar in het algemeen hun taak -... geraadpleegd, maar ehidina was nog steeds dat ... En. hoe? "" Het draaglicht kijkt altijd naar u "
LUCIFEROVA LAMP

9-2.jpg


Angel komt naar me vandaag, we zaten, koffie, dronken, rookten. We zitten, we zwijgen over het leven. Hij schildert de verf. zoals altijd. Kat streelde, en toen zei hij - Luister, Volodya, en waarom doe je zo zelden schrijf icoon? En ik weet ook niet wat ik moet zeggen. Ze zwegen, rookten en de vrouw kookte haar koffie. Hij zegt - Je weet wel, u een pictogram te schrijven, als hij voelt, niet volgens de canon. Zoals je ziet, schrijf. En ik vertelde hem - En als zijn gezicht zeer bedreigend is? Schrijf, - hij zegt, zoals je ziet. En dan denken mensen dat alles hun is vergeven ...

9-3.jpg


Dante

9-4.jpg


reiziger

9-5.jpg


De val van Lucifer
Vladimir Kush schilderijen te koop

 Een professionele kunstenaar, nooit op eigen initiatief gezet.
Hij werd geboren in 1966. Ik gaf de voorkeur aan privétraining voor de staat. Lid van het International Art Fund sinds 1992. Werkt in verschillende genres en technieken. Kortom, schildert hij in de stijl van filosofische het surrealisme, maar is geen onbekende voor het impressionisme en grafische expressie. Foto's van Vladimir Sergeyevich heeft een paar dozijn landen. Hij noemt zijn werken illustraties van het leven.
Haat - de conjunctuur van commerciële pop. (Website)

9-6.jpg


Professionele kunstenaar en componist. Lid van het Internationaal Fonds.
Werkt in enkele tientallen landen., In privécollecties, in de staat. en gemeentelijk. galeries. Veel schilderijen en afbeeldingen in belangrijke musea voor hedendaagse kunst in Frankrijk, in Londen, in New York, in Tokio. Exposities vrijwel niemand anders dan persoonlijk in de 90 jaar in Moskou, Londen, et al. (Website)

Les commentaires sont fermés.